fredag 9 oktober 2009

Fredag

Nu var det fredag igen, å helgen kryper nu fram ifrån skuggan, å vardagarna krälar sig bort ifrån solskenet å lägger sig för att vila!

I onsdags och torsdags så blev det ändring på dagarna, då jag fick hoppa in och jobba på allaktivitetshuset. Det gick riktigt bra, då jag i torsdags fick det stora ansvaret att vara ansvarig för hela huset, det kändes lite pirrigt i början, då jag inte vist hur det skulle gå. Men allt gick verkligen som planerna, då det gick riktigt bra. Så jag blev riktigt stolt över mig själv.=)

Idag togs en ny dag i den sköna härliga och underbara skogen, dofterna ifrån barken och hösten kändes riktigt ljuvligt. Det var som att kärleken inom mig började krypa fram. Då man få känna den ljuvliga lugnet, får en att sväva iväg till en helt annan värld, eller att man gick in i en härlig meditation.
Nu ska man försöka planer inför helgen, kanske det blir att man åker iväg, men vart vet jag inte, eller så blir det en hemma helg med städning och allt. Sen på måndag börjar en spännande vecka, då man ska börja praktisera på högstadiet i Markaryd, så då ska jag försöka sparka liv i fritidsgården, så att där händer lite mera aktiviteter.


Rötterna kränger sig fram igenom det ljuvliga gräset!
Detta var allt ifrån den skäggiga veganen för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar