torsdag 14 februari 2013

Filmvisning! "Peacable Kingdom: the journey home"I samarbete med Roots på Norre port så kommer Djurens Rätt Halmstad/Falkenberg att visar den prisbelönta filmen: Peacable Kingdom: the journey home.

Filmen är en dokumentär från det amerikanska produktionsbolaget Tribe of Heart. Vi möter människor som jobbat inom djurindustrin, men som nu istället tar hand om djur som räddats från den.
I personliga samtal får vi följa de tidigare böndernas tankar och resonemang kring sina livsval. Vi får också möta djuren de tar hand om och får följa rörande historier om hur de räddats.

Detta är en film om en fruktansvärd industri där djur varje minut far illa någonstans i världen. Det är även en film om att förändring är möjlig. Tillsammans kan vi hjälpa väldigt många djur, från fångenskap till frihet.

Speltid: 78 min. År: 2012. Produktionsland: USA. Regissör: Jenny Stein. Producent: James LaVeck. Språk: Engelska. Text: Engelska

Efter filmvisningen finns det möjligheter att diskutera kring filmen. Vi kommer även att ha lite information om Djurens Rätt och andra trevliga saker.


Entré: Gratis!
Plats: Café Roots (Tyghusgatan 10 vid Norre port i Halmstad)
Tid: 15:00
Datum: 16/3 (Mars)
Sidan för eventet på DjurensRätt.Se: (http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/kalendarium/filmvisning-peacable-kingdom-the-journey-home)
Sidan för eventet på Facebook: (http://www.facebook.com/events/478934385476865/)

Varmt Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar