onsdag 15 juli 2009

Nu har det varit!

Nu har Oshultsfestivalen varit, det gick riktigt bra för oss, men tyvärr så kom det inte så mycket folk som vi hade hoppats på, och det blev lite strul med små saker, men detta är något som man lär sig av. Så vi hoppas på att vi kan anordnar denna festival flera gånger och att dem som besökte festivalen samt spelade blev riktigt nöjda. Då ryktet om festivalen kanske sprids så att vi få mera besökare i dem kommande åren samt att vi kan få igång musik livet i Markaryd. Något som jag upptäckte var att det bandet som jag spelar i inte fångade något stor skala i publiken, så Markaryd var kanske inte riktigt beredda för crustpunk.
Men jag måste verkligen tacka alla er som besökte festivalen samt er som hjälpte till med den, för utan er hade det inte gått. Så nu i dagarna kommer vi att ta ner den stora scenen, men den lilla scenen kommer att stå kvar för att kunna användas i några arrangemang, så vem vet vi kanske gör en liten spelning där till i sommar.

På torsdag bär det av till Öland då man ska på Öland Roots som börjar på fredag och det kommer bli riktigt trevligt å härligt, gunga i takt till skön baktakt å njuta av den härliga stämningen. Där efter kommer man att stanna kvar på Öland under en veckas tid för att ladda batterierna.

Ha det nu riktigt skönt alla där ute, hoppas att ni kommer att njuta av sommarvärmen som kanske kommer nu.

Kärlek till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar